19 Mayıs 2009 Salı

Balık Hafızası


Hafta sonu oynanan maçda Trabzonspor bölüm bölüm etkili oldu golü bulamadı ama. Son dakikada Gökhan hava topuna çıktığında kafasına yediği dirsek sonrası serbest vuruş verdi hakem daha sonrasında kullanılar serbest vuruşda top rakibin eline çarptı ve hakem biraz daha ilerden bir serbest atış daha verdi. Buraya kadar sorun yok zaten o pozisyon gol olmasaydı sorun falanda olmıycaktı ya. Gökhan Ünal topa vurdu savunmaya çarpan top ağlarla buluşdu Avni Aker yıkıldı gol 90+6 da gelmişdi tabi kazanan için en güzel galibiyet. Maçdan sonra kolbastı oynandı Trabzonspor'un keyfi yerinde tabii. Buraya kadar yinede sorun yok.

Daha sonra bu sezon ikinci yarıda kazanılan bütün maçlarda olduğu gibi Egemen Korkmaz gidiyor ve 3 lü çektiriyor taraftara. Olayı bilenler için herşey normal hala. Maçdan sonra Bursaspor başlıyor veryasın etmeye. Yok efendim serbest vuruşla alakası yokmuş. Maçdan sonra Egemen niye 3lü çektiriyormuş.

1.Senin oyuncun eliyle ayağını karıştırıyor sen ona bak bi önce.
2.Madem bu kadar titizdin bu hakemler konusunda o zamn gel bunada cevap ver ?!
Sercan Yıldırım'ın ilk yarıdaki maçda 1.08m ofsayttan attığı gol.

3.Lig Tv bundan önce kolbastıdan sonra yayını reklama sokuyodu ve kimse 3lüyü göremiyodu bu sefer ortak yayın olduğu için reklama girme süresi uzun sürdü ve 3lüde yayında olunca başladılar yenilginin açısını Egemen Korkmaz'a yıkmaya.

Egemen merak etme sen Trabzon taraftarı seni unutmaz nasılsa sen Trabzon'lu olmadığın gerçeği kadar Trabzon'lusun bu taraftara göre. Sen yeterki varınla yoğunla savaşmaya devam et.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder