10 Mayıs 2009 Pazar

Harikasın Oğlum Aferin!


Ersun hoca gitti arkasında bi takım bıraktı öle yada böyle takımı buraya kadar getirdi. Sonra istifa gitti Ahmet hoca geldi. son iki maçda öle rakibi bunaltan baskı yapan bir takım yok ama zaman zaman cok etkili olan adeta nokta vurusu yapan bir takım var . Bölece ne Gökhan nede Umut gereğinden fazla gol pozisyonuna girmiyorlar makul derece kaçırıp 1 tane yada 2 tane atıyorlar.


Bunun dışında Ahmet hocanın gelmesinin şöle bir faydası olabilir , takımın içinden gelen bir hoca ve zamanı kısa bu zaman diliminde işi birazcık motivasyon ve sevgi ile götürmeye çalışcak son 3 hafta kaldı zaman daha uzun olsa belki bu kadar olumlu düşünmezdim ama zaman kısa ve Trabzonspor'un bu son 3 haftada da 3 de 3 yapacığına inanıyorum birde Cevat hoca gibi Şampiyonluk gelmesin ?

Alan Carlos Gomez da Costa

Birde Alanzinho -Alan Carlos Gomez da Costa- nın golüne bişeyler yazmadan olmaz. Hani derlerya topun canı vardır diye aynen öle. Vuruş tekniğinin yanında topda istedi ve harika bir gol oldu . Hayırlı olsun Alanzinho bu sezon senden bu kadr fazla beklemıodum ama helal olsun seneye artık büyük patlamamı bekleyin der gibi bir halin var.

Birde çok biliyomuş gibi konuşanlar varya..Yalanzinho Yalanzinho diyenler..Hayko Cepkin'in bir sözü vardı;

''Boş konuşanlar ve üzerimizde hak iddia edenlere,
Hırsımızdan hiçbirşey kaybetmeden
Kendimizi her seferinde daha güçlü
Hissetmemize neden olduğunu için

Teşekkurler
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder