17 Mayıs 2009 Pazar

We Are The Champions


İspanya ve İtalya'da şampiyonlar belli oldu. Rakiplerininin maçlarını kaybetmesiyle iki takımda kendi maçlarını oynamadan şampiyonluklarını ilan ettiler.

Barcelona;

Hayal kırıklığı ile geçen bir sezonun ardından bu sezon bambaşka bir takım izleten Barcelona son haftalara doğru puan kayıpları yaşamış Real Madrid'de yenilmezlik serisine bağlayınca bi tereddüt olmadı değil bu sezon içinde ama daha sonra El-Clasico'da 6-2lik galibiyet ile Barcelona bu sezon ki şampiyonluğunu büyük ölçüde belirlemiş gibiydi.

Önümüzdeki sezon için İspanya'da yine iki büyük takımın kapışmasını izlicez tabi , bu arada Valencia'nın yıldız oyuncuları ve Real Madrid'in Los Galacticos 2 tutkusu , Barcelona'nında boş durmaması bir hayli zevkli transfer dönemi olcağını gösteriyor bize.

Internazionale;

Son yıllarda italya seria a nın hakimi İnter için bu sezonda bişey fark etmedi zaten bakıldığı zaman ne Milan'da ne Juventus'da İnter'i gercekden zorlayabilcek kadro yok. Ha İnter'deki oyuncularda her sene yaşlanıyor her ne kadar Milan ve Juventus yeniden yapılanmaya gitmek zorundaysa İnter'inde bu yapılanma işini şimdiden yavaş yavaş başlaması lazım yoksa bir kaç sezon sonra onlarda çok tecrübeli bir kadroya sahip olabilirler ki bunun işe yaramadığını Milan örneğinden görüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder