17 Mayıs 2009 Pazar

Gladiator -Korkmaz, Egemen-

Egemen Korkmaz ve kızı -Baba yorgun-

Gladiator Egemen. Bütün maç boyuncu canını dişine taktın varınla yoğunla oynadın. Sezon başından beri aynı hırsla oynuyorsun bizede bölesi lazım zaten. Her maçdan sonra 3lü çektiriyo bu maçda bi farklılık vardı rakip eski takımıydı Egemen'in ve Bursaspor'lu taraftarlarda küfür ediyordu. O an Egemen'in suratındaki hırs öleydi ki bütün taraftarlar sussa tek başına kendisine küfür eden Bursaspor'lu taraftarlardan daha cok ses cıkarabilirdi. Helal olsun sana Gladyatör Egemen!

Of be Egemen o ne hırs yahu ? Helal olsun sana!

Sakallar falan Olof Melberg'e benzemiyo değil Egemen. Aynen bu hırsla ve azimle savaşmaya devam ettiğin sürece bu taraftarın seni sevmesi ve yıllar geçse bile ''Bir Egemen Korkmaz vardı..'' dememeleri için bir bahanen olmaz ve unutulmazsın.

Son olarak ''Sağ Açık'dan'' -http://cizgilerinefendisi.blogspot.com/- bu alttaki alıntıyı yapıp önümüzdeki haftayı bekleyeme geçiyorum bende.

Bursaspor taraftarını Avrupa rüyasından uyandırdığımız için özür dileriz, Avrupa Ligi için pasaport çıkartan arkadaşlar vizenin Trabzon'dan alınması gerektiğini unutmuşlardı sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder