18 Nisan 2009 Cumartesi

Gelmişken Ribery'yide alalım ?


Franck Ribery!

Türk futbolu onu Galatasaray'da tanıdı daha sonra Marseille'ya transfer oldu arkasından da yazılıp çizildi.Hatta bu sezon bile ''Galatasaray'a geldiğinde karnını doyurcak parası yoktu, ona araba verdiğimizde çok sevindi'' sözlerini okumuşdum bir yerde. Marseille'da oynadığı 2 sezonun ardından Alman devi Bayern Munich'e transfer oldu artık Dünya'da ismini duyurmaya hazırdı 2.sezonunu yaşıyor Munich'de Ribery . Bu sezon başında Barcelona ile anılan iki Fransızdan biriydi Ribery -Karim Benzema- Hatta sponsoru Nike'ında devreye girebilceği yazılıp çizildi. Bayern Munich'le Barcelona şampiyonlar liginde karşı karşıya gelinceye kadarda pek fazla gündemde kalmadı. Son dönemde takım arkadaşı Van Bommel'in '' Franck bana Barcelona'da oynamak istediğini söyledi'' ardından Bayern menajeri Uli Hoeness'ın ''Hedefimiz Ribery'yi tüm gücümüzle tutmak'' açıklamaları sezon sonunda Ribery'i için girişimler olma olasılığını yükseltiyor.

Barcelona maçı sonrası sanki Ribery vedalaşıyor takım arkadaşlarıyla.'Barcelona formasıda yakışmış Ribery'ye.
Tabi Ribery'ye tek talip Barcelona değil Juventus'unda Ribery'yi istediği gündeme gelmişdi

Takım arkadaşlarıyla vedalaşıyormuş gibi görünen Ribery bu resimdede yeni takım arkadaşını kucaklıyor belkide önümüzdeki sezon bu manzarayı sık sık görcez. Tabi zaten şuanda durdurulması cok zor olan Barcelona'ya Ribery gibi bir futbolcunun katkısıda tartışılmaz olucakdır hala maç kazanmaya devam edicek Barcelona ama hem kadro genişliğinde hemde gol yollarındaki etkisiyle rakip için daha tehlike olcağı kesin.


Unutmadan:Ribery Nike ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı bildiğiniz gibi Bayern'in sponsoru Adidas Barcelona'nın ise Nike. Bu transfer dedikodularının içinde Nike'ında aracı olucağı yazılmışdı ve Ribery'nin sözleşmesini uzatmasıda olasılıkları biraz daha arttırmıyor değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder