17 Nisan 2009 Cuma

Yattara Return!


Trabzonspor maça biraz tutuk başladı bunda geçen haftalarda kendi evinde kazanamamasıda etkiliydi haliyle.Rakip Gençlerbirliğide geçen hafta kazanmış moralli gelmişdi Trabzona.

Daha sonra Trabzonspor dengeyi kurdu maçda önce Alanzinho'nun güzel çalımlarıyla ceza sahasına girmeden vuruşunu kaleci cıkardı ardında gelen ataklarda golü bulamadı Trabzon , Cale'nin geri pasında Troisi kaleci ile karşı karşıya kaldı kendi tecrübesizliğinden midir yoksa Sylva'nın tecrübe ve yeteneğinden mi bu pozisyonu değerlendiremedi Troisi. Ardından sol kanatta topla buluşan Yattara önce 3 rakibine daha sonrada peşine takılanlanlardan kurtuldu kaleyi cepheden görüncede bu güzel pozisyonu harika bi şekilde bitirdi işde sevdiğimiz bize lazım olan Yattara bu! maçın sonuna kadar bişeyler yapmaya çalışdı , uğraşdı bana görede maçın en etkili futbolcusuydu.

Hacettepe maçında yedek oturan Gökhan Ünal bu maçda son dakikalarda girdi oyuna ilk pozisyonda dar açıda golü bulamadı ama ikinci pozisyonda oda Selcuğun ortasına güzel bir dokunuşla maçı 2-0 a getirdi bu gol cok önemliydi hem onun için hemde Ersun Yanal için hocasının ona güvenini boşa cıkarmadı maçın sonunda en çok sevinen iki futbolcuydu Yattara ve Gökhan Ünal.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder